Here come the girls! – Coördinatie

Tina titelsong – Here come the girls

Mijn werk bij Tina was één groot feest. Vooral omdat we van die leuke dingen bedachten en die ook nog eens mochten uitvoeren. In 2015 ging er een langgekoesterde droom van me in vervulling: we maakten de enige echte Tina titelsong. Sarah & Julia, twee superstoere zussen die niet alleen onwijs mooi kunnen zingen, maar er ook nog eens fantastisch uitzien, zingen het nummer. Het bleek een match made in heaven.

Knaller van een hit

Na een intensieve brainstorm met Sarah & Julia en de mannen van productiebedrijf Future Presidents ontstond er een knaller van een hit: het nummer ‘Here come the girls‘ (geschreven door Future Presidents). Dat ook het Tina publiek het te gek vond bleek toen het nummer op 1 binnenkwam in de Kids top 20. En het was zeker geen eendagsvlieg, want het nummer stond zo’n twintig weken in de hitlijst.

#Tinafeestje

Voordat het nummer uitkwam hebben we in Tina en via Tina’s sociale kanalen alvast een buzz gecreëerd met de hashtag #Tinafeestje. Ook de videoclip werd één groot Tina feest. En toen het nummer officieel was uitgebracht, hebben we in het blad en via de sociale kanalen extra aandacht gegeven aan zowel het liedje als de zangeressen. Als klap op de vuurpijl hebben de meiden het nummer voor het eerst live gezongen op de Tina-dag. Het cirkeltje was rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *